Pálinka Vacsora a Gyulai Pálinka Kóstolóházban

A kóstolóház csendes környezetben, a város zajától távol, mégis csupán 5 percnyi autózással a városközpontból megközelíthető, melyhez a transzfer biztosított. Kóstolóházunk kitűnő helyszínként szolgál vállalti rendezvényeknek, évértékelő vacsorák, családi party-k lebonyolítására.

Pálinka vacsorák min. 14 főtől

  • Kemencés vacsora

    • Leves
      Tárkonyos vad raguleves libatepertővel, galuskával
    • Főétel
      Kemencében sült bőrös malac, valamint kacsacomb, parasztos burgonya
      Birsalmás párolt káposzta
    • Desszert
      Gundelpalacsinta pálinkás csokolédé öntettel
    • Kávé
  • Harruckern báró disznótoros lakomája

    • Étkek előtti fogás
      Kenyércipóban tálalt makói hagymás sertésvér
    • Főétkek előtti fogás
      Savanyú malac vesevelő leves
    • Disznótoros lakoma főétkei
      - Disznajának lebenyéje gombával töltve
      - Kemencében sült koronás mangalicaborda
      - Viharsarki töltött káposzta
      - Kenyércipóban sült csülök
      - Kardon sült betyárfalatok
      - Végvári sült kolbász
    • Pityóka
      Vörösboros párolt káposzta
    • Étek végi fogás
      Képviselőfánk
    • Kávé
  • Harruckern vacsora

    • Hideg előétel
      Harruckern báró kedvenc szárnyas májpástétoma
      Kiskertek salátái
      Bükkfán füstölt mangalica sonka
    • Leves
      Húsleves eszencia Kappan, fácán, és hangos madár randevújával, csigatésztával
    • Főétel
      Dubary jérce
      Kemencében pirosra sült betyáros csülök
      Baconba göngyölt aszalt szilvás-barackos pulykamell, gyümölcsmártással, burgonyakrokettel
      Fűszeres steak burgonya, Grill zöldségek
    • Desszert
      Harruckern Báró édes álom tányérdesszert variációk
    • Kávé
  • Gyulai Pálinkaház vacsora

    • Hideg előétel
      Savidált Libamáj variációk Tokaji aszú zselével, ropogós saláta ágyon, balzsamos málnával.
    • Leves
      Húsleves eszencia Kappan, vadjérce, és hangos madár randevújával, csigatésztával.
    • Főétel
      - Borgőzben pasírozott fogas, erdő mélyén szedett illatos, tejszínes gombamártással gőzölt túrós roláddal.
      - Lávakövön pirított csirkecomb filé fűszeres steak burgonyával
      - Roséra sült kacsamell áfonyamártással, almás krokettel.
      - Vörösboros vadmalacpörkölt szalvétagombóccal
    • Saláta
      Zöldsaláta kakas vastaghússal olivás vinaigrettával
    • Desszert
      Harruckern báró édes álom tányérdesszert variációk.
    • Kávé
  • Reneszánsz vacsora

    • Hideg előétel
      - Libamájterrin, illatos friss saláta bukett-tal
      - Füstölt mangalica szűz carpacció medvehagymás tojáskrémmel
      - Márványsajt bonbon diós kéregben paradicsomszirommal.
    • Leves
      Fácán esszencia konyakos húsgombóccal blansirozott zöldségekkel
    • Meleg előétel
      Harcsafilé tuba, királyrák sarokkal ékesítve kapros juhtúros polenta kanapén bársonyos mártással.
    • Sorbet
    • Grapefruit- mentás hűsítő
    • Főétel
      - Szarvas érmék futtatott vargányával mandulás palacsintametélttel
      - Nyúlragu gratinirozott édesburgonyával
    • Desszert
      Rákóczi túrós lepény aranymazsola coulis- val
      Csokoládé mousse chilis birsalmacsatnival
      Mézes – rózsaszirmos tokajikrémes bon-bon
    • Kávé
  • Kemencés libalakoma

    • Előétel
      Libamájpástétom kerti javakkal
    • Leves
      Savanyú libatoros leves
    • Főétel
      Márton napi kemencés libacomb
      Viharsarki libakolbász
      Baconba göngyölt aszalt szilvás-barackos libamell
    • Desszert
      Gundel palacsinta
    • Kávé