Pálinka Vacsora a Gyulai Pálinka Kóstolóházban
A kóstolóház csendes környezetben, a város zajától távol, mégis csupán 5 percnyi autózással a városközpontból megközelíthető, melyhez a transzfer biztosított. Kóstolóházunk kitűnő helyszínként szolgál vállalti rendezvényeknek, évértékelő vacsorák, családi party-k lebonyolítására.
Pálinka vacsorák min. 14 főtől
Kemencés vacsora
- Leves
Tárkonyos vad raguleves libatepertővel, galuskával - Főétel
Kemencében sült bőrös malac, valamint kacsacomb, parasztos burgonya
Birsalmás párolt káposzta - Desszert
Gundelpalacsinta pálinkás csokolédé öntettel - Kávé
- Leves
Harruckern báró disznótoros lakomája
- Étkek előtti fogás
Kenyércipóban tálalt makói hagymás sertésvér - Főétkek előtti fogás
Savanyú malac vesevelő leves - Disznótoros lakoma főétkei
- Disznajának lebenyéje gombával töltve
- Kemencében sült koronás mangalicaborda
- Viharsarki töltött káposzta
- Kenyércipóban sült csülök
- Kardon sült betyárfalatok
- Végvári sült kolbász - Pityóka
Vörösboros párolt káposzta - Étek végi fogás
Képviselőfánk - Kávé
- Étkek előtti fogás
Harruckern vacsora
- Hideg előétel
Harruckern báró kedvenc szárnyas májpástétoma
Kiskertek salátái
Bükkfán füstölt mangalica sonka - Leves
Húsleves eszencia Kappan, fácán, és hangos madár randevújával, csigatésztával - Főétel
Dubary jérce
Kemencében pirosra sült betyáros csülök
Baconba göngyölt aszalt szilvás-barackos pulykamell, gyümölcsmártással, burgonyakrokettel
Fűszeres steak burgonya, Grill zöldségek - Desszert
Harruckern Báró édes álom tányérdesszert variációk - Kávé
- Hideg előétel
Gyulai Pálinkaház vacsora
- Hideg előétel
Savidált Libamáj variációk Tokaji aszú zselével, ropogós saláta ágyon, balzsamos málnával. - Leves
Húsleves eszencia Kappan, vadjérce, és hangos madár randevújával, csigatésztával. - Főétel
- Borgőzben pasírozott fogas, erdő mélyén szedett illatos, tejszínes gombamártással gőzölt túrós roláddal.
- Lávakövön pirított csirkecomb filé fűszeres steak burgonyával
- Roséra sült kacsamell áfonyamártással, almás krokettel.
- Vörösboros vadmalacpörkölt szalvétagombóccal - Saláta
Zöldsaláta kakas vastaghússal olivás vinaigrettával - Desszert
Harruckern báró édes álom tányérdesszert variációk. - Kávé
- Hideg előétel
Reneszánsz vacsora
- Hideg előétel
- Libamájterrin, illatos friss saláta bukett-tal
- Füstölt mangalica szűz carpacció medvehagymás tojáskrémmel
- Márványsajt bonbon diós kéregben paradicsomszirommal. - Leves
Fácán esszencia konyakos húsgombóccal blansirozott zöldségekkel - Meleg előétel
Harcsafilé tuba, királyrák sarokkal ékesítve kapros juhtúros polenta kanapén bársonyos mártással. - Sorbet
- Grapefruit- mentás hűsítő
- Főétel
- Szarvas érmék futtatott vargányával mandulás palacsintametélttel
- Nyúlragu gratinirozott édesburgonyával - Desszert
Rákóczi túrós lepény aranymazsola coulis- val
Csokoládé mousse chilis birsalmacsatnival
Mézes – rózsaszirmos tokajikrémes bon-bon - Kávé
- Hideg előétel
Kemencés libalakoma
- Előétel
Libamájpástétom kerti javakkal - Leves
Savanyú libatoros leves - Főétel
Márton napi kemencés libacomb
Viharsarki libakolbász
Baconba göngyölt aszalt szilvás-barackos libamell - Desszert
Gundel palacsinta - Kávé
- Előétel