Hagyományos gyulai kolbásztöltés a Gyulai Hagyományőrző Hentesekkel
- vendégek érkezése, köszöntő pálinka
- közös kolbászgyúrás
- főzdelátogatás főzőmester vezetésével, ez idő alatt megsülnek a kolbászok
- elkészített kolbászok elfogyasztása pálinkakóstolással egybekötve
- minimum létszám: 6 fő
- program időtartalma: 3 óra
Hagyományos gyulai disznóvágás a Gyulai Hagyományőrző Hentesekkel
- vendégek érkezése, köszöntő pálinka
- reggeli (makói hagymásvér friss Viharsarki kenyérrel)
- közösen feldolgozzuk a malackát
- ebéd (amit közösen készítettünk el) (orjaleves, kemencében sült pecsenye)
- hurka, kolbásztöltés
- főzdelátogatás főzőmester vezetésével, ez idő alatt megsülnek a hurkák,kolbászok
- elkészített hurka-kolbász elfogyasztása (+ savanyúság , friss viharsarki kenyér)
- minimum létszám: 14 fő
- program időtartalma: 8 óra
Mézeskalács készítés
- vendégek érkezése
- mézeskalácsok begyórása, sütése, dekorálása, - szakember vezetésével
- az elkészített mézeskalácsokat mindenki elviheti
- ajándék minden résztvevő számára egy mézeskalácsból készült hűtőmágnes
- minimum létszám: 6 fő
- program időtartalma: 2 óra