• Hagyományos gyulai kolbásztöltés a Gyulai Hagyományőrző Hentesekkel

    • vendégek érkezése, köszöntő pálinka
    • közös kolbászgyúrás
    • főzdelátogatás főzőmester vezetésével, ez idő alatt megsülnek a kolbászok
    • elkészített kolbászok elfogyasztása pálinkakóstolással egybekötve
    • minimum létszám: 6 fő
    • program időtartalma: 3 óra
  • Hagyományos gyulai disznóvágás a Gyulai Hagyományőrző Hentesekkel

    • vendégek érkezése, köszöntő pálinka
    • reggeli (makói hagymásvér friss Viharsarki kenyérrel)
    • közösen feldolgozzuk a malackát
    • ebéd (amit közösen készítettünk el) (orjaleves, kemencében sült pecsenye)
    • hurka, kolbásztöltés
    • főzdelátogatás főzőmester vezetésével, ez idő alatt megsülnek a hurkák,kolbászok
    • elkészített hurka-kolbász elfogyasztása (+ savanyúság , friss viharsarki kenyér)
    • minimum létszám: 14 fő
    • program időtartalma: 8 óra

  • Mézeskalács készítés

    • vendégek érkezése
    • mézeskalácsok begyórása, sütése, dekorálása, - szakember vezetésével
    • az elkészített mézeskalácsokat mindenki elviheti
    • ajándék minden résztvevő számára egy mézeskalácsból készült hűtőmágnes
    • minimum létszám: 6 fő
    • program időtartalma: 2 óra