Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Pálinka vacsorák, programok
Pálinka Vacsora a Gyulai Pálinka Kóstolóházban
(Pálinka vacsorák min 14 főtől)
A kóstolóház csendes környezetben, a város zajától távol, mégis csupán 5 percnyi autózással a városközpontból megközelíthető, melyhez a transzfer biztosított. Kóstolóházunk kitűnő helyszínként szolgál vállalti rendezvényeknek, évértékelő vacsorák, családi party-k lebonyolítására.
Kedves vendégeinket választható pálinkakóstoló programokkal és szezonális ételekkel várjuk.
Kemencés vacsora
Leves
Tárkonyos vad raguleves libatepertővel, galuskával
Főétel
Kemencében sült bőrös malac, valamint kacsacomb, parasztos burgonya
Birsalmás párolt káposzta
Desszert
Gundelpalacsinta pálinkás csokolédé öntettel
Kávé
Harruckern báró disznótoros lakomája
Étkek előtti fogás
Kenyércipóban tálalt makói hagymás sertésvér
Főétkek előtti fogás
Savanyú malac vesevelő leves
Disznótoros lakoma főétkei
- Disznajának lebenyéje gombával töltve
- Kemencében sült koronás mangalicaborda
- Viharsarki töltött káposzta
- Kenyércipóban sült csülök
- Kardon sült betyárfalatok
- Végvári sült kolbász
Pityóka
Vörösboros párolt káposzta
Étek végi fogás
Képviselőfánk
Kávé
Harruckern vacsora
Hideg előétel
Harruckern báró kedvenc szárnyas májpástétoma
Kiskertek salátái
Bükkfán füstölt mangalica sonka
Leves
Húsleves eszencia Kappan, fácán, és hangos madár randevújával, csigatésztával
Főétel
Dubary jérce
Kemencében pirosra sült betyáros csülök
Baconba göngyölt aszalt szilvás-barackos pulykamell, gyümölcsmártással, burgonyakrokettel
Fűszeres steak burgonya, Grill zöldségek
Desszert
Harruckern Báró édes álom tányérdesszert variációk
Kávé
Gyulai Pálinkaház vacsora
Hideg előétel
Savidált Libamáj variációk Tokaji aszú zselével, ropogós saláta ágyon, balzsamos málnával.
Leves
Húsleves eszencia Kappan, vadjérce, és hangos madár randevújával, csigatésztával.
Főétel
- Borgőzben pasírozott fogas, erdő mélyén szedett illatos, tejszínes gombamártással gőzölt túrós roláddal.
- Lávakövön pirított csirkecomb filé fűszeres steak burgonyával
- Roséra sült kacsamell áfonyamártással, almás krokettel.
- Vörösboros vadmalacpörkölt szalvétagombóccal
Saláta
Zöldsaláta kakas vastaghússal olivás vinaigrettával
Desszert
Harruckern báró édes álom tányérdesszert variációk.
Kávé
Reneszánsz vacsora
Hideg előétel
- Libamájterrin, illatos friss saláta bukett-tal
- Füstölt mangalica szűz carpacció medvehagymás tojáskrémmel
- Márványsajt bonbon diós kéregben paradicsomszirommal.
Leves
Fácán esszencia konyakos húsgombóccal blansirozott zöldségekkel
Meleg előétel
Harcsafilé tuba, királyrák sarokkal ékesítve kapros juhtúros polenta kanapén bársonyos mártással.
Sorbet
Grapefruit- mentás hűsítő
Főétel
- Szarvas érmék futtatott vargányával mandulás palacsintametélttel
- Nyúlragu gratinirozott édesburgonyával
Desszert
Rákóczi túrós lepény aranymazsola coulis- val
Csokoládé mousse chilis birsalmacsatnival
Mézes – rózsaszirmos tokajikrémes bon-bon
Kávé
Kemencés libalakoma
Előétel
Libamájpástétom kerti javakkal
Leves
Savanyú libatoros leves
Főétel
Márton napi kemencés libacomb
Viharsarki libakolbász
Baconba göngyölt aszalt szilvás-barackos libamell
Desszert
Gundel palacsinta
Kávé
Pálinka vacsora tartalma:
- 6x2cl díjnyertes pálinka kóstolása
- Pálinkafőzde látogatás
- Pálinkás Vetélkedő
- Igény esetén zenés mulatság
Bővebb információ és bejelentkezés:
Fabulya Attila - kóstolóház vezető
Tel.: 0670/418 57 32
Email: attila.fabulya@gyulaipalinka.hu