Kategóriák

  • Pálinkák [34]
    •  

TOP termékek

Termékajánló

Házhozszállítás

Kostolóház


A Viharsarok egyik legújabb és méltán a legszebbnek titulált Kóstolóháza hét és fél hektáros területen épült meg.
Terveink megvalósításakor nagy hangsúly fektettünk arra, hogy a Kóstolóház a pálinka világának megismertetésén kívül alkalmas legyen egyéni vendégek és csoportos rendezvények igényinek kielégítésére.

 

Kostolohaz Kostolóház2 Harruckern

Az épület átalakításakor egy barátságos, a történelmi fürdőváros hangulatához szorosan illeszkedő pálinkakóstoló hely létrehozása volt a célunk, mely Gyula város turisztikai vonzerejét kibővítve tartalmas és minőségi szolgáltatásokkal csábítja az ide érkező turistákat és a gyulai lakosokat egyaránt. A város zajától távol, 4-5 perces autózással könnyen megközelíthető a Kóstolóház, mely 40-45 fő befogadására alkalmas kóstoló, és termékbemutató teremmel várja az ide érkezőket.

Vendégeink igényeinek teljes körű kiszolgálását szolgálja a Kóstolóházban található bár, valamint a helyi portékákat árusító termékbemutató üzlet. A látogatóknak lehetőségük van megismerni a pálinka készítés technológiáját: pálinkafőző mesterünk vezetésével végigkísérhetik a gyümölcs útját a feldolgozástól a csodálatos párlatok elkészültéig. Ezen kívül megismertetjük vendégeinkkel a pálinkafőzés hagyományait, a jelenlegi technológiát, és nem utolsó sorban a pálinkafogyasztás kultúráját. Az elméleti tudás megszerzését követi a gyakorlati ismeretek szélesítése: díjnyertes pálinkáink kóstolása. Lehetőség van ezen kívül bográcsos, illetve grillezett ételek elkészítésére is.

Vendégeink részére számos programot biztosítunk:

 

Igen kedvelt téli programunk a falusi disznótor, mely a Gyulai Pálinka Kóstolóházban vidám mulatozást jelent vendégeinknek pálinkával, forralt borral, s mindenféle, régi szokás szerinti disznótoros étellel. Kora reggel a levágott disznót a perzselés, mosás, tisztítás végeztével felbontja a böllér, miközben a nők készítik a hagymás vért, melyet a férfiak erős paprikával, házi kenyérrel, savanyúsággal fogyaszthatnak. A böllér készíti a pecsenyesültnek valót, tölti a hurkát, kolbászt, vendégeink itt is, ott is segédkezhetnek a munkában. Délidőben forró már a kemence, ott sül a disznótoros pecsenye, hurka, kolbász. A munka végeztével vendégeink kosarukba kapnak kóstolót, szalonnát, hurkát, kolbászt.


Csapatépítő kolbásztöltő versenyeket a nyári hónapok kivételével bármikor rendezünk, melynek keretében a csapatok saját ízlésük szerint fűszerezik a kolbászokat.

Vendégeink pálinkaismereti vetélkedőn tehetik próbára tudásukat, ahol az elméleti kérdések mellett pálinkafelismerési teszteket is kitöltenek.

Legyen szó családi partik, kisebb konferenciák, exkluzív céges rendezvények, meetingek, csapatépítő tréningek, avagy kulturális rendezvények lebonyolításáról, a Kóstolóház megfelelő helyszínt biztosít, a programok technikai valamint catering hátterét képzett szakemberek segítségével biztosítjuk.

Nyitvatartás:
Hétfő - Szombat: bejelentkezés alapján (06 70 418 57 32)
Vasárnap: Zárva

 

 


Bővebb információ és bejelentkezés:
Fabulya Attila - Kóstolóház vezető
Tel.: 0670/418-57-32
Email: attila.fabulya@gyulaipalinka.hu

Webáruház készítés