Új jelszó kérése
Üdvözlünk a Gyulai Pálinka oldalán
A pálinka élvezete csak 18 éves kor fölött megengedett.

Te elmúltál már 18 éves?

Kategóriák

  • Pálinkák [58]
    •  

TOP termékek

Termékajánló

Házhozszállítás

Animált programok

Lekvárfőzés idénygyümölcsökből:

 

Besztercei szilvalekvár készítése a kóstolóházban
minimum létszám: 14 fő
program időtartalma: 3 óra

- vendégek érkezése Köszöntő besztercei szilvapálinka
- alpanyag előkészítése (szilvaszedés,mosás, magozás - a vendégek végzik)
- lekvár főzése, amibe a vendégek bekapcsolódhatnak
- közben közös hagyományos gyulai szilváspapucs készítés, kemencében sütve
- főzdelátogatás főzőmester vezetésével
- a program végén mindenki hazaviheti a „saját” elkészített lekvárját


Sárgabarack lekvár készítése a kóstolóházban

minimum létszám: 14 fő
program időtartalma: 3 óra

- vendégek érkezése Köszöntő kajszibarack pálinka
- alpanyag előkészítése (barackszedés, mosás, magozás)
- lekvár főzése, amibe a vendégek bekapcsolódhatnak
- közben közös kajszibarackos lepény készítése, kemencében sütve
- főzdelátogatás főzőmester vezetésével
- a program végén mindenki hazaviheti a „saját” elkészített lekvárját

 

Kökény lekvár készítése a kóstolóházban
minimum létszám: 14 fő
program időtartalma: 3 óra

- vendégek érkezése Köszöntő besztercei szilvapálinka
- alpanyag előkészítése
- lekvár főzése, amibe a vendégek bekapcsolódhatnak
- közben közös hagyományos gyulai tepertőspogácsa készítés, kemencében sütve
- főzdelátogatás főzőmester vezetésével
- a program végén mindenki hazaviheti a „saját” elkészített lekvárját

 

Hagyományos gyulai kolbásztöltés a Gyulai Hagyományőrző Hentesekkel:
minimum fő: 6 fő
program időtartalma: 3 óra

- vendégek érkezése, köszöntő pálinka
- közös kolbászgyórás
- főzdelátogatás főzőmester vezetésével, ez idő alatt megsülnek a kolbászok
- elkészített kolbászok elfogyasztása pálinkakóstolással egybekötve
- 3 x 2 cl pálinka kóstolása

 

Hagyományos gyulai disznóvádás a Gyulai Hagyományőrző Hentesekkel:
minimum fő: 14 fő
program időtartalma: 8 óra

- vendégek érkezése, köszöntő pálinka
- reggeli (makói hagymásvér friss Viharsarki kenyérrel)
- közösen feldolgozzuk a malackát
- közben Hunyadvári Józsi bácsi szórakoztatja a vendégeket hagyományos népi játékokkal és szokásokkal
- ebéd (amit közösen készítettünk el) (orjaleves, kemencében sült pecsenye)
- hurka, kolbásztöltés
- főzdelátogatás főzőmester vezetésével, ez idő alatt megsülnek a hurkák,kolbászok
- elkészített hurka-kolbász elfogyasztása (+ savanyúság , friss viharsarki kenyér)
- 6 x 2 cl pálinka kóstolása

 

Mézeskalács készítés:
minimum fő: 6 fő
program időtartalma: 2 óra

- vendégek érkezése
- mézeskalácsok begyórása, sütése, dekorálása, - szakember vezetésével
- az elkészített mézeskalácsokat mindenki elviheti
- ajándék minden résztvevő számára egy mézeskalácsból készült hűtőmágnes

 

Gyulai méz és mézes „pálinák” kóstolása
minimum fő: 6 fő
program időtartalma: 1 óra

- vendégek érkezése
- gyulai mézkülönlegességek kóstolása, képzett méhész előadásában
- 3 x 2 cl mézes és ágyas pálinkák kóstolása
- főzdelátogatás
- ajándék minden résztvevő számára egy mézeskalácsból készült

 

Bővebb információ és bejelentkezés:
Őzse Andrea - kóstolóház vezető
Tel.: 0670/625-3768
Email: andrea.ozse@gyulaipalinka.hu

 

Webáruház készítés